Studiegids » Thuisstudies » Magnetiseren

Magnetiseren

Cursus Magnetiseren: wat leert u? Verantwoord magnetiseren begint met een gedegen theoretische basiskennis. In de cursus leert u eerst wat blokkades zijn en hoe ze ontstaan. U komt te weten wat traumatische ervaringen zijn en welke storingen ze in het menselijk energiesysteem teweegbrengen. U ontdekt de aura, de chakra’s en de behandeltechnieken die u als magnetiseur gebruikt. Dan is het tijd dat u écht gaat magnetiseren. U oefent veel en laat de energie keer op keer door uw handen stromen. U ontwikkelt uw intuïtieve vaardigheden en u leert een effectieve behandeling te geven. De meditaties, opdrachten en verhalen uit de praktijk van de schrijver werken zeer verhelderend, ook in uw eigen leven! Bij het lesmateriaal ontvangt u bovendien gratis unieke geluidsfragmenten en instructie-video's zodat u duidelijk ziet hoe u te werk gaat. Cursus Magnetiseren: wat kunt u ermee? Als u de cursus Magnetiseren heeft afgerond, kunt u een heldere diagnose stellen van de problemen waarmee uw cliënt kampt. U kent alle belangrijke technieken van het magnetiseren en u kunt deze inzetten om een correcte en veilige behandeling te geven. Verder heeft u alles geleerd over een integere omgang met uw cliënten en weet u hoe u als magnetiseur een eigen praktijk kunt opzetten. Wilt u na afronding van de cursus uw praktische vaardigheden verder uitbreiden? Woon dan ook het optionele praktijkweekend Magnetiseren bij. Onder begeleiding van uw docent oefent u het geleerde samen met een aantal medestudenten. Deelname is niet verplicht. Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Paranormaal genezer.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 275.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Magnetiseren van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Magnetiseren van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Magnetiseren dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Magnetiseren Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Magnetiseren. Heb je zelf ook ervaring met Magnetiseren van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Magnetiseren' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Magnetiseren

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Magnetiseren te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Magnetiseren volgen?

De studie Magnetiseren kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Magnetiseren?

Als je de studie Magnetiseren wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 275.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Magnetiseren?

De studie Magnetiseren van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Magnetiseren van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 13 januari 2021 om 15:48.

Bronnen: geen

Skip to content