Studiegids » Thuisstudies » Klinische psychologie II

Klinische psychologie II

Cursus Klinische psychologie II: wat leert u? Klinische psychologie houdt zich bezig met de diagnostiek en behandeling van abnormaal, afwijkend en problematisch menselijk gedrag. Bij klinische psychologie gaat het om gedrag dat niet past binnen de sociale context van onze maatschappij. Ook behandelt klinische psychologie niet-pathologisch gedrag. De cursus Klinische psychologie deel II behandelt psychische problemen die samenhangen met drang, dwang en psychose. U leert in de cursus uitgebreid over het ontstaan en verloop van seksuele problemen, anorexia nervosa, dissociatiestoornissen, netheids- en precisiedrang, waanstoornissen, schizofrenie, verslavingsproblematiek en meer. U verdiept zich in de theorie en leert de behandelwijzen kennen. Cursus Klinische psychologie II: wat kunt u ermee? Heeft u de cursus Klinische psychologie deel II afgerond dan heeft u een gedegen inzicht psychische stoornissen die samenhangen met drang, dwang en psychose. U kent het verloop van de problematiek, de theoretisch achtergronden én u weet welke behandeltechnieken de klinische psychologie kan bieden. Ook de cursus Klinische psychologie II is bedoeld voor mensen die vanuit beroepsmatige of persoonlijke interesse meer van klinische psychologie en problematisch gedrag willen weten. De lesstof is van nut voor therapeuten, hulpverleners, vrijwilligers, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, coaches, counselors, personeelsfunctionarissen, enzovoorts. Ook is de cursus geschikt voor iedereen die meer van de eigen of van andermans psychische problemen wil begrijpen. Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Klinische psychologie I & II.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Onderwijs en Opvoeding
  • Subcategorie: Psychologie en pedagogiek
  • Studieniveau: hbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Klinische psychologie II van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Klinische psychologie II van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Klinische psychologie II dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Klinische psychologie II Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Klinische psychologie II. Heb je zelf ook ervaring met Klinische psychologie II van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Klinische psychologie II' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Klinische psychologie II

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Klinische psychologie II te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Klinische psychologie II volgen?

De studie Klinische psychologie II kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Klinische psychologie II?

Als je de studie Klinische psychologie II wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Klinische psychologie II?

De studie Klinische psychologie II van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Klinische psychologie II van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content