Studiegids » Thuisstudies » Klinische psychologie I & II

Klinische psychologie I & II

Klinische psychologie opleiding: wat leert u? Deze unieke opleiding Klinische psychologie I & II is ontwikkeld door een autoriteit op het vakgebied. In de lesstof zijn veel voorbeelden opgenomen uit de psychologische praktijk van de schrijver. Dit zorgt ervoor dat het lesmateriaal goed leesbaar en begrijpelijk is. Klinische psychologie houdt zich bezig met de diagnostiek en behandeling van abnormaal, afwijkend en ziekelijk menselijk gedrag. Bij klinische psychologie gaat het om gedrag dat niet past binnen de sociale context van onze maatschappij. Ook behandelt de klinische psychologie niet-pathologisch gedrag zoals ernstige rouw, depressie en overspannenheid. De opleiding Klinische psychologie I & II gaat in op een breed scala probleemgebieden. Seksuele problemen, anorexia nervosa, netheidsdrang, schizofrenie, waanstoornissen en verslavingsproblematiek komen uitgebreid in de opleiding aan bod. Verder krijgt u uitleg over persoonlijkheidstoornissen, psychoses, depressie en meer. Zowel het verloop als de behandeling worden helder uiteengezet. Klinische psychologie opleiding: wat kunt u ermee? De opleiding Klinische psychologie I & II is bedoeld voor diegenen die beroepsmatig of uit persoonlijke interesse meer willen weten van klinische psychologie en problematisch gedrag. De lesstof is van direct nut voor therapeuten, hulpverleners, vrijwilligers, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, coaches en counselors. Daarnaast is de opleiding geschikt voor iedereen die meer van de eigen of van andermans psychische problemen wil begrijpen.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Onderwijs en Opvoeding
  • Subcategorie: Psychologie en pedagogiek
  • Studieniveau: hbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 800.00
  • Erkenning: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Klinische psychologie I & II van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Klinische psychologie I & II van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Klinische psychologie I & II dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Klinische psychologie I & II Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Klinische psychologie I & II. Heb je zelf ook ervaring met Klinische psychologie I & II van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Klinische psychologie I & II' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Klinische psychologie I & II

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Klinische psychologie I & II te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Klinische psychologie I & II volgen?

De studie Klinische psychologie I & II kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Klinische psychologie I & II?

Als je de studie Klinische psychologie I & II wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 800.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Klinische psychologie I & II?

De studie Klinische psychologie I & II van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Klinische psychologie I & II van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content