Studiegids » Thuisstudies » Kleurentherapie

Kleurentherapie

Kleurentherapie maakt gebruik van de helende energie die in kleuren besloten ligt. Met de cursus Kleurentherapie leer je met gekleurd licht lichamelijke en geestelijke aandoeningen behandelen. De cursus geeft daarnaast antwoord op talloze vragen over kleurenleer. Hoe pas jij kleurentherapie effectief toe bij kleding- en make-upkeuze? Bij de inrichting van een woning? Bij het samenstellen van een maaltijd? Of het veranderen van de stemming of de omgeving? Tevens wordt de link gelegd tussen kleurentherapie, kristallen en aromatische oliën. Kleurenpsychologie passeert ook de revue. Je verdiept jouw kennis over kleurenleer met praktische meditatie- en respiratieoefeningen. Duidelijke behandelschema’s geven aan wanneer en hoe je kleurentherapie kunt inzetten. Bij deze schriftelijke opleiding ontvang je bovendien gratis toegang tot een reeks unieke instructie-video's waarop precies te zien is hoe jij als kleurentherapeut te werk gaat! Na de cursus Kleurentherapie kun je als kleurentherapeut of kleuradviseur aan de slag in jouw eigen praktijk. Bij veel natuurgeneeskundige therapieën is kleurentherapie een zeer nuttige aanvulling. Ook op tal van andere gebieden kun je mensen laten profiteren van jouw uitgebreide kleurenkennis! Veel cursisten doen met deze kleurencursus hun voordeel in hun professionele én persoonlijke omgeving.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 260.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Kleurentherapie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Kleurentherapie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Kleurentherapie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Kleurentherapie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Kleurentherapie. Heb je zelf ook ervaring met Kleurentherapie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Kleurentherapie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Kleurentherapie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Kleurentherapie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Kleurentherapie volgen?

De studie Kleurentherapie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Kleurentherapie?

Als je de studie Kleurentherapie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 260.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Kleurentherapie?

De studie Kleurentherapie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Kleurentherapie van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:13.

Bronnen: geen

Skip to content