Studiegids » Thuisstudies » Kinesiologie / Touch for Health

Kinesiologie / Touch for Health

Kinesiologie / Touch for Health cursus: wat leert u? Toegepaste Kinesiologie / Touch for Health is een therapeutische methode waarbij u gebruikmaakt van spiertesten om blokkades op te sporen en te neutraliseren. Door speciale lichaamspunten te activeren en meridianen te masseren, herstelt u de vitale energiestroom en komen lichaam en geest opnieuw in balans. De cursus Kinesiologie / Touch for Health geeft u eerst een gedegen theoretische ondergrond. U maakt uitgebreid kennis met de oosterse en westerse theorieën die aan de methode ten grondslag liggen. Vervolgens krijgt u uitleg hoe u toegepaste Kinesiologie / Touch for Health praktisch uitvoert. De 14-spierenbalans, waarmee u de 14 hoofdmeridianen test en balanceert, is hierbij het uitgangspunt. De cursus bevat veel oefeningen en praktijkvoorbeelden ter ondersteuning van uw leerproces. Een belangrijke extra bij deze schriftelijke opleiding zijn de begeleidende instructie-video's waarop u stap voor stap ziet hoe u Kinesiologie / Touch for Health inzet. Diegenen die zich na het volgen van deze cursus verder willen specialiseren, kunnen via CIVAS een aansluitende praktijkopleiding Kinesiologie volgen. Kinesiologie / Touch for Health cursus: wat kunt u ermee? De cursus Kinesiologie / Touch for Health biedt u de kennis om op verantwoorde wijze met deze unieke methode aan de slag te gaan. Kinesiologie kan gebruikt worden als behandelmethode op zich of kan als aanvullende techniek in iedere natuurgeneeskundige praktijk worden ingezet. Ook voor zelfbehandeling en gebruik in de privésfeer is Kinesiologie bij uitstek geschikt. Met toegepaste Kinesiologie behandelt u lichamelijke klachten en laat u vitaliteit toenemen. Ook bij emotionele en psychische aandoeningen zoals stress, angst en nervositeit biedt Kinesiologie / Touch for Health uitkomst.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Massage
  • Studieniveau: mbo+ niveau
  • Tarief (totaal): € 250.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Kinesiologie / Touch for Health van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Kinesiologie / Touch for Health van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Kinesiologie / Touch for Health dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Kinesiologie / Touch for Health Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Kinesiologie / Touch for Health. Heb je zelf ook ervaring met Kinesiologie / Touch for Health van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Kinesiologie / Touch for Health' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Kinesiologie / Touch for Health

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Kinesiologie / Touch for Health te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Kinesiologie / Touch for Health volgen?

De studie Kinesiologie / Touch for Health kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Kinesiologie / Touch for Health?

Als je de studie Kinesiologie / Touch for Health wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 250.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Kinesiologie / Touch for Health?

De studie Kinesiologie / Touch for Health van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Kinesiologie / Touch for Health van Civas is mbo+ niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content