Studiegids » Thuisstudies » Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling cursus: wat leert u? De cursus Intuïtieve ontwikkeling geeft u eerst een uitgebreide uitleg over intuïtie. Wat is het precies? Welke soorten zijn er? Hoe kan ik er optimaal gebruik van maken? Met praktische oefeningen leert u contact te maken met uw intuïtie en ontdekt u wat het betekent om sensitief te zijn. Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van energie. De betekenis van de aura en chakra’s wordt daarom uitgebreid in deze opleiding besproken. U leert uw eigen energieveld kennen, ontdekt wat blokkades zijn en hoe u ze kunt oplossen. De cursus Intuïtieve ontwikkeling legt uit hoe u uw leven in balans brengt en waarom dat zo belangrijk is Verder wordt aandacht besteed aan interactiekoorden, meditaties, visualisaties en meer. Kortom, met deze cursus leert u alles over intuïtie en hoe u er optimaal gebruik van kunt maken! Het studiemateriaal is ontwikkeld door een vakspecialist met 20 jaar praktijkervaring. U bent dus verzekerd van de kwaliteit van deze opleiding. Intuïtieve ontwikkeling cursus: wat kunt u ermee? De cursus Intuïtieve ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die zich intuïtief wil ontwikkelen. Na afronding van de opleiding weet u hoe u contact maakt met uw innerlijke stem en heeft u geleerd te vertrouwen op uw intuïtie. Dat is een uiterst waardevolle ervaring! U kunt praktisch omgaan met uw eigen energie en weet hoe u balans brengt in uw werk en leven. U bent een stabieler persoon en durft te vertrouwen op uw innerlijke kracht. Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan nieuwe wegen voor u open naar een bewuster en gelukkiger bestaan.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Persoonlijke groei
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 220.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Intuïtieve ontwikkeling van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Intuïtieve ontwikkeling van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Intuïtieve ontwikkeling dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Intuïtieve ontwikkeling Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Intuïtieve ontwikkeling. Heb je zelf ook ervaring met Intuïtieve ontwikkeling van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Intuïtieve ontwikkeling' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Intuïtieve ontwikkeling

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Intuïtieve ontwikkeling te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Intuïtieve ontwikkeling volgen?

De studie Intuïtieve ontwikkeling kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Intuïtieve ontwikkeling?

Als je de studie Intuïtieve ontwikkeling wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Intuïtieve ontwikkeling?

De studie Intuïtieve ontwikkeling van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Intuïtieve ontwikkeling van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content