Studiegids » Thuisstudies » Innerlijk Kind-therapie

Innerlijk Kind-therapie

Cursus Innerlijk Kind-therapie: wat leert u? De basis van minderwaardigheidsgevoelens, onzekerheid of intimiteitsproblemen ligt vaak in de kindertijd. Ook perfectionisme, angst en agressie kunnen duiden op een beschadiging van het Innerlijk Kind. Met de cursus Innerlijk Kind-therapie leert u het Innerlijk Kind van cliënten – of van uzelf – te ontmoeten, analyseren en helen. De cursus Innerlijk Kind-therapie behandelt een waaier aan relevante onderwerpen in relatie tot het Innerlijk Kind. Uitgebreid aan bod komen gehechtheidsrelaties, overlevingsstrategieën, karakterstructuren, echtscheiding, verliesverwerking, eenzaamheid en pesten. Herbeleving, bewustwording, loslaten en vergeven zijn enkele manieren om het Innerlijk Kind te helen. De cursus zoomt uitgebreid in op technieken die u kunt inzetten om cliënten en uzelf hierbij te ondersteunen. Aansprekende praktijkvoorbeelden, uitdagende huiswerkopdrachten en ruim veertig inspirerende oefeningen verlevendigen uw studie en maken de lesstof inzichtelijk en toepasbaar. Cursus Innerlijk Kind-therapie: wat kunt u ermee? De cursus Innerlijk Kind-therapie biedt professionals als therapeuten, coaches, counselors en andere hulpverleners die mensen ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling, een waardevol en toepassingsgericht therapeutisch instrument dat universeel kan worden ingezet. Ook voor particulieren die hun eigen Innerlijk Kind willen ontmoeten, analyseren en helen is deze studie van grote waarde.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Innerlijk Kind-therapie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Innerlijk Kind-therapie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Innerlijk Kind-therapie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Innerlijk Kind-therapie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Innerlijk Kind-therapie. Heb je zelf ook ervaring met Innerlijk Kind-therapie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Innerlijk Kind-therapie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Innerlijk Kind-therapie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Innerlijk Kind-therapie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Innerlijk Kind-therapie volgen?

De studie Innerlijk Kind-therapie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Innerlijk Kind-therapie?

Als je de studie Innerlijk Kind-therapie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Innerlijk Kind-therapie?

De studie Innerlijk Kind-therapie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Innerlijk Kind-therapie van Civas is mbo+ niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content