Studiegids » Thuisstudies » Hypnotherapie en regressie

Hypnotherapie en regressie

Cursus Hypnotherapie en regressie: wat leert u? De cursus Hypnotherapie en regressie biedt u een schat aan informatie. U leert vanaf de basis – en aan de hand van veel praktijkvoorbeelden – op verantwoorde wijze stoornissen en kwalen met hypnose te behandelen. Met positieve suggesties beïnvloedt u het onderbewustzijn van uw cliënten zodanig, dat zij opnieuw in balans komen. In deze hypnosecursus leert u uw cliënten te ontspannen en ontvankelijk te maken voor suggesties. U maakt kennis met de achtergronden van hypnotherapie, de toe te passen technieken en de omgang met uw cliënten. U leert de juiste hypnosemethode te kiezen en ontdekt hoe u specifieke problemen oplost, zoals angsten, trauma’s, verslavingen en psychosomatische aandoeningen. Bij de cursus Hypnotherapie en regressie krijgt u gratis toegang tot heldere instructie-video's die in detail laten zien hoe u als hypnotherapeut professioneel te werk gaat. Daarnaast krijgt u toegang tot geluidsfragmenten met gesproken hypnose-oefeningen. Cursus Hypnotherapie en regressie: wat kunt u ermee? De cursus Hypnotherapie en regressie is voor professionele hulpverleners én andere geïnteresseerden een complete wegwijzer naar verantwoord en probleemoplossend werken. U kunt met de kennis uit deze cursus uw medemens met hypnose helpen bij allerhande aandoeningen, gedragsstoornissen en geestelijke of emotionele problemen. Omdat hypnotherapie klachten bij de wortel aanpakt, slaagt deze behandeltechniek vaak waar andere methodes faalden! U kunt ervoor kiezen de opleiding af te ronden met het openboekexamen ter verkrijging van het BATC-erkende diploma Hypnotherapie en regressie. U bent niet verplicht examen te doen.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: hbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 275.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Hypnotherapie en regressie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Hypnotherapie en regressie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Hypnotherapie en regressie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Hypnotherapie en regressie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Hypnotherapie en regressie. Heb je zelf ook ervaring met Hypnotherapie en regressie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Hypnotherapie en regressie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Hypnotherapie en regressie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Hypnotherapie en regressie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Hypnotherapie en regressie volgen?

De studie Hypnotherapie en regressie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Hypnotherapie en regressie?

Als je de studie Hypnotherapie en regressie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 275.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Hypnotherapie en regressie?

De studie Hypnotherapie en regressie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Hypnotherapie en regressie van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content