Studiegids » Thuisstudies » HOV Horeca Ondernemer

HOV Horeca Ondernemer

Een horecazaak starten? Volg de cursus HOV Horeca Ondernemer Van kroegbaas tot eigenaar van een lunchroom: iedereen weet, de horeca is een dynamisch vakgebied. Hou je van mensen, het uitgaansleven en gezelligheid en wil je daar je beroep van maken? Start als horeca ondernemer met deze opleiding in horeca management. Volg de cursus HOV Horeca Ondernemer en over 7 maanden heb jij de kennis in huis om een goedlopende horecazaak te starten. Als eigenaar van een horecabedrijf weet je alles over alcoholische en niet-alcoholische dranken. Over de houdbaarheid, hoe je drankjes kunt bereiden en hoe je ze schenkt. Ook leer je over hygiëne en horeca-apparatuur. Verder krijg je tips voor het ontwikkelen van commerciële en sociale vaardigheden, klantgerichtheid, klachtenafhandeling, arbeidsomstandigheden en brandveiligheid. Leer alles over ondernemen in de horeca De cursus HOV Horeca Ondernemer bestaat uit 7 modules. Hierin leer je alles om een succesvolle horecaondernemer te worden. Van marketing en bedrijfsformule tot personeel en organisatie, CAO en Arbo, wetten, belastingen en verzekeringen en nog veel meer: je leert alle ins en outs van het horecavak. Cursus Cafébedrijf De meeste toekomstige eigenaren van een horecazaak volgen naast de cursus HOV Horeca Ondernemer ook de cursus Cafébedrijf. Voordeel De cursussen HOV Horeca Ondernemer en Cafébedrijf vullen elkaar perfect aan en zijn samen een logische, extra voordelige combinatie. Ga goed voorbereid de uitdaging aan en volg HOV Horeca Ondernemer. Zo werkt studeren bij NHA

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Economie en Bedrijf
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 7 maanden
  • Tarief (totaal): € 239
  • Tarief (maandelijks): € 38
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over HOV Horeca Ondernemer van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie HOV Horeca Ondernemer dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

HOV Horeca Ondernemer Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie HOV Horeca Ondernemer. Heb je zelf ook ervaring met HOV Horeca Ondernemer van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'HOV Horeca Ondernemer' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over HOV Horeca Ondernemer

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over HOV Horeca Ondernemer te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie HOV Horeca Ondernemer volgen?

De studie HOV Horeca Ondernemer kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie HOV Horeca Ondernemer?

Als je de studie HOV Horeca Ondernemer wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 239.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie HOV Horeca Ondernemer?

De studie HOV Horeca Ondernemer van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie HOV Horeca Ondernemer?

De studie HOV Horeca Ondernemer van NHA duurt 7 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:07.

Bronnen: geen

Skip to content