Studiegids » Thuisstudies » Holistische massage

Holistische massage

Deze holistische massagecursus geeft je allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massagetechnieken leer je in de opleiding te werken met holistische massage. Met speciale massagetechnieken leer je spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen. Bij de behandeling van ieder lichaamsdeel geeft deze massagecursus uitgebreide uitleg. De vele foto’s in het studiemateriaal tonen zeer gedetailleerd hoe je alle massagetechnieken uitvoert. De instructie-video's sluiten naadloos aan op de lessen en zorgen ervoor dat je holistische massage snel en professioneel leert toepassen. Met de cursus Holistische massage leer je een effectieve en zorgvuldige massage geven in werksituaties zoals massagepraktijken, schoonheidssalons en sauna’s, maar ook in de privésfeer. De overzichtelijke ordening maakt deze uitgebreide massagecursus tot een gemakkelijk te raadplegen naslagwerk. Indien je wenst, kan je na afronding van de opleiding deelnemen aan een praktijkweekend masseren.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Massage
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 260.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Holistische massage van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Holistische massage van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Holistische massage dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Holistische massage Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Holistische massage. Heb je zelf ook ervaring met Holistische massage van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Holistische massage' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Holistische massage

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Holistische massage te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Holistische massage volgen?

De studie Holistische massage kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Holistische massage?

Als je de studie Holistische massage wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 260.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Holistische massage?

De studie Holistische massage van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Holistische massage van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:13.

Bronnen: geen

Skip to content