Studiegids » Thuisstudies » HAVO Wiskunde A

HAVO Wiskunde A

Haal het officiële staatsexamen HAVO Wiskunde Acomplete lesstof + examentraining Grafieken lezen? Berekenen welk abonnement het voordeligst is? De ideale bureaustoel ontwerpen met wiskundige modellen? Volg de cursus HAVO Wiskunde A. Met wiskunde A los je praktische problemen op met wiskundige hulpmiddelen. In de sommen van wiskunde A los je vaker dan bij wiskunde B economische of maatschappelijke problemen op. Je ziet bijvoorbeeld een grafiek waarin staat hoeveel vertrouwen inwoners in landen van de Europese Unie hebben in het parlement. Ook geef je antwoord op vragen zoals: in hoeveel landen hebben inwoners meer vertrouwen in het parlement dan inwoners van Nederland hebben in het Nederlandse parlement? Het examenprogramma bestaat uit de volgende onderdelen: vaardigheden; veranderingen; tellen en kansen; statistiek; verbanden; toegepaste analyse; binominale verdeling. De lessen van de cursus HAVO Wiskunde A zijn volledig afgestemd op het staatsexamen. Zo ben je perfect voorbereid als je uiteindelijk het officiële staatsexamen wilt doen. Het staatsexamen bestaat uit een mondeling en een schriftelijk examen. Nadere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus. Je hebt een rekenmachine nodig. Let op: wanneer je de cursus HAVO Wiskunde A volgt, hoef je de cursus Rekenvaardigheid 3F niet te volgen. De lesstof van HAVO Wiskunde A bereidt je volledig voor op het examen Rekenvaardigheid 3F.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: HAVO
  • Subcategorie: VMBO/HAVO/VWO
  • Studieduur: 6 maanden
  • Tarief (totaal): € 269
  • Tarief (maandelijks): € 49.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over HAVO Wiskunde A van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie HAVO Wiskunde A dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

HAVO Wiskunde A Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie HAVO Wiskunde A. Heb je zelf ook ervaring met HAVO Wiskunde A van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'HAVO Wiskunde A' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over HAVO Wiskunde A

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over HAVO Wiskunde A te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie HAVO Wiskunde A volgen?

De studie HAVO Wiskunde A kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie HAVO Wiskunde A?

Als je de studie HAVO Wiskunde A wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 269.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie HAVO Wiskunde A?

De studie HAVO Wiskunde A van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie HAVO Wiskunde A?

De studie HAVO Wiskunde A van NHA duurt 6 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:09.

Bronnen: geen

Skip to content