Studiegids » Thuisstudies » Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie

Cursus Geweldloze communicatie: wat leert u? Hoe gaat u om met boosheid en agressie? Hoe communiceert u op vreedzame wijze en geeft u toch uw grenzen aan? De cursus Geweldloze communicatie maakt deze en andere belangrijke onderwerpen helder voor uzelf en voor anderen. Met geweldloze communicatie leert u te zeggen wat u wilt zeggen én te luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. U ontdekt hoe u tijdens gesprekken beter kunt omgaan met emoties en hoe u werkelijk contact maakt met uw gesprekspartner. Gevoelens en wensen leert u helder te verwoorden, waarbij u gewelddadige communicatie weet te vermijden. Geweldloze communicatie is ontwikkeld door Marshall Rosenberg. Zijn filosofie en gedachtegoed komen uitgebreid in de cursus aan de orde. Geweldloze communicatie is gebaseerd op mededogen, samenwerking en vertrouwen. Machtsstrijd wordt vermeden waardoor gesprekken verbindend en ontwapenend worden. De opleiding bevat veel oefeningen en praktijkvoorbeelden ter ondersteuning van uw leerproces. Ze laten zien hoe u geweldloze communicatie effectief inzet bij volwassenen en kinderen. Cursus Geweldloze communicatie: wat kunt u ermee? De cursus Geweldloze communicatie biedt volop perspectief wanneer u als coach, counselor, therapeut, zorgverlener, docent, personal trainer et cetera, geweldloze communicatie op effectieve wijze wilt inzetten in uw werk met cliënten of wilt overbrengen op anderen. Ook wanneer u uw persoonlijke communicatie met andere mensen wilt verbeteren heeft u veel baat bij de inzichten uit deze cursus. U wordt zich bewuster van uw eigen manier van communiceren én die van de mensen om u heen. Geweldloze communicatie kunt u direct praktisch toepassen. Zowel in de professionele omgeving als in het dagelijks leven – bijvoorbeeld in de omgang met moeilijke mensen of in de opvoeding – profiteert u van de voordelen van deze methodiek.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Geweldloze communicatie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Geweldloze communicatie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Geweldloze communicatie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Geweldloze communicatie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Geweldloze communicatie. Heb je zelf ook ervaring met Geweldloze communicatie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Geweldloze communicatie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Geweldloze communicatie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Geweldloze communicatie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Geweldloze communicatie volgen?

De studie Geweldloze communicatie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Geweldloze communicatie?

Als je de studie Geweldloze communicatie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Geweldloze communicatie?

De studie Geweldloze communicatie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Geweldloze communicatie van Civas is mbo+ niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content