Studiegids » Thuisstudies » Feng Shui

Feng Shui

Feng Shui cursus: wat leert u? Deze prachtige Feng Shui cursus is sterk praktijkgericht. U maakt zich alle Feng Shui-principes snel eigen. U leert Feng Shui toepassen op huizen, praktijkruimten en kantoren. U maakt analyses van ruimtelijke energiestromen en kunt ze met Feng Shui beïnvloeden. Ziekmakende patronen herkent en doorbreekt u. Met de cursus Feng Shui leert u de kamers van een woning of werkplek optimaal inrichten en ook de tuin leert u met Feng Shui perfect afstemmen op zijn functie. Het lesmateriaal is uitgebreid en bevat vele studieopdrachten. De schrijver van de cursus is opgeleid door verschillende internationaal bekende Feng Shui-meesters en wordt gerekend tot een van de Feng Shui-deskundigen van Nederland. Feng Shui cursus: wat kunt u ermee? Heeft u de cursus Feng Shui succesvol afgerond, dan kunt u als Feng Shui-deskundige bedrijven en personen waardevolle adviezen over een optimale inrichting. U zorgt voor rust en harmonie in iedere omgeving, zodat mensen zich beter en gelukkiger voelen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen omgeving helemaal afstemmen op de regels van Feng Shui. Daarnaast kunt u Feng Shui gebruiken als aanvulling op allerlei therapievormen. Met name cliënten die gevoelig zijn voor omgevingsinvloeden zoals ADHD'ers en hoogsensitieve personen zijn gebaat bij een harmonieuze leefomgeving.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Persoonlijke groei
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 220.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Feng Shui van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Feng Shui van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Feng Shui dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Feng Shui Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Feng Shui. Heb je zelf ook ervaring met Feng Shui van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Feng Shui' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Feng Shui

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Feng Shui te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Feng Shui volgen?

De studie Feng Shui kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Feng Shui?

Als je de studie Feng Shui wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Feng Shui?

De studie Feng Shui van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Feng Shui van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content