Studiegids » Thuisstudies » Familieopstellingen masterclass

Familieopstellingen masterclass

Familieopstellingen masterclass: wat leert u? De masterclass Familie- en organisatieopstellingen bestaat uit 8 praktijkdagen verdeeld over een viertal weekenden. Het belangrijkste doel van deze masterclass is dat u leert hoe cliënten hun gezonde delen kunnen ontwikkelen en mogelijkheden kunnen vergroten, om te komen tot een autonoom en zelfverantwoordelijk leven. De lessen zijn geënt op de werkwijze van Franz Ruppert, met name op de Traumaopstellingen en de Opstellingen van het Verlangen. De volgende onderwerpen en onderdelen komen in de 4 weekenden intensief aan bod: Spiegelneuronen en intuïtie spiegelneuronen (non-verbale communicatie) de basis van emotionele intelligentie stemmingen, gevoelens en lichaamshoudingen intuïtie en verstand resonantie als methode van psychotherapie lichaam en psyche Trauma- en hechtingstheorie het model van de opgedeelde persoonlijkheid traumatheorie multigenerationele psychotraumatologie hechting symbiotische traumata geboortetrauma symbiotische verstrikkingen symbiose en autonomie verstrikkingen binnen partnerrelaties Theorie over het begeleiden van traumaopstellingen daders en slachtoffers het proces van een traumaopstelling de consequenties van het werken met een traumaopstelling fenomenologische benaderingen het inleidend gesprek opstellingen van het Verlangen de rol van de begeleider de aanwezigheid en focus van de begeleider werken met 1 op 1 sessies het werken met partners Praktijk oefenen in kleine groepen oefenen in individuele sessies oefenen in het grote groepsverband Leertraject bestuderen aanbevolen literatuur PowerPoint-presentaties groepdiscussies met vraag- en antwoordsessies praktijkopstellingen als cliënt, representant en begeleider ontwikkelen van begeleidingstechnieken persoonlijk groeiproces onder supervisie van docenten

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 995.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Familieopstellingen masterclass van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Familieopstellingen masterclass van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Familieopstellingen masterclass dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Familieopstellingen masterclass Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Familieopstellingen masterclass. Heb je zelf ook ervaring met Familieopstellingen masterclass van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Familieopstellingen masterclass' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Familieopstellingen masterclass

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Familieopstellingen masterclass te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Familieopstellingen masterclass volgen?

De studie Familieopstellingen masterclass kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Familieopstellingen masterclass?

Als je de studie Familieopstellingen masterclass wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 995.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Familieopstellingen masterclass?

De studie Familieopstellingen masterclass van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Familieopstellingen masterclass van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content