Studiegids » Thuisstudies » Familieopstellingen hbo

Familieopstellingen hbo

Opleiding Familieopstellingen: wat leert u? Met de opleiding Familieopstellingen (hbo-niveau) leert u familieopstellingen op professionele wijze inzetten bij uw werk met cliënten. Bij een familieopstelling wordt een aantal deelnemers fysiek opgesteld als representant van de cliënt en zijn familie. Met de opstelling worden emotionele spanningsvelden binnen de familie helder gemaakt en kan de onderliggende oorzaak van de problemen worden opgespoord. Fysieke of geestelijke mishandeling, het overlijden van een ouder, een miskraam, abortus, echtscheiding, seksueel misbruik et cetera, kunnen zich jaren later nog uiten in depressie, angststoornissen, migraine, chronische vermoeidheid of relatieproblemen. Met systemisch werk beschikt u over de perfecte methode om de aanleiding van deze klachten op te sporen en te behandelen. De opleiding Familieopstellingen bestaat uit 8 praktijkdagen en een schriftelijk deel dat u thuis volgt. Tijdens de lesdagen wordt intensief geoefend met familie- en organisatieopstellingen, zodat u veel praktijkervaring opdoet. De opleiding wordt afgesloten met een examen, dat wordt afgenomen tijdens de laatste lesdag. Opleiding Familieopstellingen: wat kunt u ermee? Doel van de opleiding Familieopstellingen is u voldoende kennis te verschaffen om als professioneel familie- en organisatieopsteller aan de slag te gaan. De opleiding is verder bedoeld voor therapeuten, hulpverleners, maatschappelijk werkers, managers, personeelsfunctionarissen, coaches en counselors ter ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden. Na afronding ontvangt u het BATC-erkende diploma Familie- en organisatieopstellingen (erkend als bijscholing). De ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling) kent aan het diploma 66 PE-punten toe. De opleiding is tevens erkend als bijscholing door VBAG en VVET.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 1100.00
  • Erkenning: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Familieopstellingen hbo van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Familieopstellingen hbo van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Familieopstellingen hbo dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Familieopstellingen hbo Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Familieopstellingen hbo. Heb je zelf ook ervaring met Familieopstellingen hbo van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Familieopstellingen hbo' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Familieopstellingen hbo

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Familieopstellingen hbo te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Familieopstellingen hbo volgen?

De studie Familieopstellingen hbo kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Familieopstellingen hbo?

Als je de studie Familieopstellingen hbo wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 1100.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Familieopstellingen hbo?

De studie Familieopstellingen hbo van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Familieopstellingen hbo van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content