Studiegids » Thuisstudies » Emotiemanagement

Emotiemanagement

Cursus Emotiemanagement: wat leert u? De stress die voortdurende angst, verdriet of schuldgevoelens met zich meebrengen kan mensen uitputten en zelfs ziek maken. Bij emotiemanagement maakt u gebruik van energetische en mentale technieken om emoties op te sporen en te neutraliseren. Vaardigheden als Emotional Freedom Techniques (EFT), Rapid Eye Techniques (RET) en Tapas Acupressure Technique (TAT) komen uitgebreid in de cursus aan bod. De combinatie van energetisch werk, lichaamsgerichte oefeningen en mentale technieken biedt u de perfecte basis om emotionele problemen effectief aan te pakken. Emotiemanagement kunt u inzetten als zelfstandige therapievorm of ter ondersteuning van een bestaande behandeling. Daarnaast is de methode prima geschikt voor zelfhulp. De lesstof is helder geschreven en logisch opgebouwd. Theorie en praktische oefeningen wisselen elkaar af zodat u gedegen en snel vertrouwd raakt met de technieken van emotiemanagement en EFT. Cursus Emotiemanagement: wat kunt u ermee? Emotiemanagement is een uiterst doeltreffende methode om cliënten in balans te brengen. Met de eenvoudig aan te leren technieken uit deze cursus – waaronder EFT en TAT – ontdekt u welke emoties belemmerend zijn, hoe u emotionele blokkades opspoort en hoe u ze oplost. De cursus is bedoeld voor therapeuten, coaches, counselors en andere zorgverleners. Daarnaast kan emotiemanagement uitstekend als zelfhulpmethode worden toegepast. De lessen zijn opgebouwd volgens een logische structuur: vanaf de basis werkt u toe naar volledige beheersing van de methode. Aan het einde van de cursus hebt u alles in huis om zelfstandig te werken met emotiemanagement, EFT en TAT. De kennis die u opdoet kunt u inzetten bij de behandeling van volwassenen, maar ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de vaardigheden die u opdoet.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: mbo+ niveau
  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Emotiemanagement van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Emotiemanagement van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Emotiemanagement dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Emotiemanagement Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Emotiemanagement. Heb je zelf ook ervaring met Emotiemanagement van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Emotiemanagement' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Emotiemanagement

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Emotiemanagement te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Emotiemanagement volgen?

De studie Emotiemanagement kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Emotiemanagement?

Als je de studie Emotiemanagement wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Emotiemanagement?

De studie Emotiemanagement van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Emotiemanagement van Civas is mbo+ niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 26 februari 2021 om 09:40.

Bronnen: geen

Skip to content