Studiegids » Thuisstudies » Emotie-eten

Emotie-eten

Cursus Emotie-eten: wat leert u? In de cursus is onder andere aandacht voor: de biologische en psychologische ontwikkeling van emoties en emotieregulatie de biologie van honger en verzadiging en leren luisteren naar het lichaam de verschillende functies van voedsel en de rol bij emotie-eten de kenmerken van emotie-eten, extern eten en lijngericht eten de kenmerken van eetstoornissen bij jongeren en volwassenen de verandering van gedachten, gevoelens en gedrag valkuilen in de begeleiding, terugvalpreventie en motiverende technieken Cursus Emotie-eten: wat kunt u ermee? De cursus Emotie-eten biedt een gedegen theoretische achtergrond waarmee u de problematiek rondom emotie-eten sneller herkent. U verwerft praktische vaardigheden en handvatten waarmee u cliënten met overgewicht in uw eigen praktijk kunt begeleiden. U leert emotie-eten in kaart te brengen en gespreks-, coachings- en gedragstechnieken die u kunt inzetten tijdens de begeleiding. Ook bekwaamt u zich in het geven van voedingsvoorlichting en adviezen. U herkent sneller de grenzen van uw beroep en weet wanneer u kunt samenwerken met, dan wel doorverwijzen naar andere disciplines. Werkt u als leefstijl- of vitaliteitscoach, voedingskundige, BGN-gewichtsconsulent, natuurvoedingsadviseur, diëtist, therapeut of psycholoog? Met de BGN-erkende cursus Emotie-eten ontwikkelt u een extra specialisme om cliënten te begeleiden naar een gezond, fit en vrolijker leven. Naast professionals op het gebied van voeding en coaching hebben ook mensen die in hun persoonlijke omgeving te maken hebben met emotie-eten veel profijt van de lesstof.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Voeding & dieet
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 345.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Emotie-eten van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Emotie-eten van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Emotie-eten dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Emotie-eten Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Emotie-eten. Heb je zelf ook ervaring met Emotie-eten van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Emotie-eten' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Emotie-eten

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Emotie-eten te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Emotie-eten volgen?

De studie Emotie-eten kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Emotie-eten?

Als je de studie Emotie-eten wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 345.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Emotie-eten?

De studie Emotie-eten van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Emotie-eten van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 februari 2021 om 04:57.

Bronnen: geen

Skip to content