Studiegids » Thuisstudies » Dieren energetisch behandelen

Dieren energetisch behandelen

Dieren energetisch behandelen: wat leert u? In de cursus Dieren energetisch behandelen leert u alle bekende methodes om een dier met de energie om ons heen in balans te brengen. Technieken als handoplegging, therapeutische aanraking, behandeling op afstand, reiki en spiritueel genezen passeren allemaal uitgebreid de revue. De gratis instructie-video's tonen in detail hoe u te werk gaat. U leert de chakra’s van de dieren kennen en ontdekt de betekenis van kleuren in hun aura. U komt te weten hoe u een ziek dier onderzoekt en hoe u een complete energetische behandeling geeft aan de meest uiteenlopende diersoorten. Dieren energetisch behandelen: wat kunt u ermee? Na afronding van deze cursus beschikt u over alle basisvaardigheden voor het energetisch behandelen van dieren. U weet hoe u verschillende technieken – zoals magnetiseren, reiki en healing – op verantwoorde wijze inzet bij dieren. U kunt een goede diagnose stellen van een aandoening en u stemt de behandelmethode steeds optimaal af op het zieke dier. Deze cursus is een ideale basis voor uw eigen praktijk of voor de behandeling van de dieren om u heen! Wilt u zich verder specialiseren in dit vak? Volg dan ook de specialisatiecursus Dieren energetisch behandelen of kies voor het studiepakket Energetisch dierentherapeut.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Aarde en Milieu
  • Subcategorie: Diergeneeskunde
  • Studieniveau: mbo-niveau
Dieren energetisch behandelen van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Dieren energetisch behandelen van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Dieren energetisch behandelen dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Dieren energetisch behandelen Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Dieren energetisch behandelen. Heb je zelf ook ervaring met Dieren energetisch behandelen van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Dieren energetisch behandelen' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Dieren energetisch behandelen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Dieren energetisch behandelen te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Dieren energetisch behandelen volgen?

De studie Dieren energetisch behandelen kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Dieren energetisch behandelen?

Als je de studie Dieren energetisch behandelen wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Dieren energetisch behandelen?

De studie Dieren energetisch behandelen van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Dieren energetisch behandelen van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content