Studiegids » Thuisstudies » Dermatherapie op natuurlijke basis

Dermatherapie op natuurlijke basis

Cursus Dermatherapie: wat leert u? Bij het vaststellen van huidproblemen is een goede anamnese van groot belang. In de cursus dermatherapie op natuurlijke basis wordt daarom volop aandacht besteed aan het in kaart brengen van de huidaandoeningen. Vervolgens krijgt u uitgebreide uitleg over hoe u het huidprobleem op natuurlijke wijze behandelt. Een multifunctionele aanpak werkt daarbij vaak het beste. De behandeling kan onder meer bestaan uit dieet- en voedingsadviezen, het gebruik van supplementen, eliminatie van additieven en kleurstoffen en lichttherapie. Psychische klachten spelen ook vaak een rol bij het ontstaan van huidproblemen. De aanpak van psychische knelpunten wordt daarom ook in de opleiding besproken. Cursus Dermatherapie: wat kunt u ermee? De cursus Dermatherapie op natuurlijke basis is bedoeld voor therapeuten en andere belangstellenden die huidproblemen op natuurlijke wijze willen bestrijden. Bij acne, eczeem, netelroos, allergieën, overgevoeligheid, oedeem, haarproblemen, enzovoorts, biedt een natuurlijke aanpak vaak uitstekende resultaten! Een lelijke of ontsierende huid kan grote psychische invloed hebben. Minderwaardigheidsgevoelens en onzekerheid spelen vaak een rol. Om die reden zoeken steeds meer mensen hulp bij het oplossen van hun huidproblemen. Dermatherapie op natuurlijke basis kan ook uitstekend worden ingezet ter ondersteuning van een reguliere behandeling.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: mbo+ niveau
  • Tarief (totaal): € 375.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Dermatherapie op natuurlijke basis van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Dermatherapie op natuurlijke basis van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Dermatherapie op natuurlijke basis dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Dermatherapie op natuurlijke basis Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Dermatherapie op natuurlijke basis. Heb je zelf ook ervaring met Dermatherapie op natuurlijke basis van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Dermatherapie op natuurlijke basis' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Dermatherapie op natuurlijke basis

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Dermatherapie op natuurlijke basis te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Dermatherapie op natuurlijke basis volgen?

De studie Dermatherapie op natuurlijke basis kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Dermatherapie op natuurlijke basis?

Als je de studie Dermatherapie op natuurlijke basis wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 375.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Dermatherapie op natuurlijke basis?

De studie Dermatherapie op natuurlijke basis van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Dermatherapie op natuurlijke basis van Civas is mbo+ niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content