Studiegids » Thuisstudies » Creatief werken met kinderen

Creatief werken met kinderen

Opleiding Creatief werken met kinderen: wat leert u? de belangrijkste begrippen en visies in de ontwikkelingspsychologie de ontwikkelingsfases van een kind de definitie van creativiteit en de waarde hiervan voor de persoonlijkheidsontwikkeling van een kind welke activiteit passend is bij de leeftijd en ontwikkelingsvraag van een kind het interpreteren van het gemaakte werk de waarde van vrij spel en een goede hechting communicatietechnieken, zoals beeldtaal, lichaamstaal, metaforen en symboliek gesprekstechnieken met kinderen Opleiding Creatief werken met kinderen: wat kunt u ermee? Doordat u bekend bent met een scala aan creatieve werkvormen voor verschillende ontwikkelingsfases, kunt u een creatief proces, 1-op-1 of in groepjes, begeleiden. U weet daarbij een uitdagende, stimulerende werkplek te creëren. Tijdens het creatief werken met kinderen bent u in staat volop ruimte en mogelijkheden te bieden voor vrij ontdekkend spel. Aan de hand van een creatief werkstuk herkent u een hulp- of ontwikkelvraag en kunt u eventuele problematiek signaleren. Deze vaardigheden kunt u op allerlei manieren inzetten als ouder of verzorger, pedagogisch medewerker, kindertherapeut, leerkracht, creatief projectleider, kindercoach of zorgverlener.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Onderwijs en Opvoeding
  • Subcategorie: Psychologie en pedagogiek
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 585.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Creatief werken met kinderen van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Creatief werken met kinderen van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Creatief werken met kinderen dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Creatief werken met kinderen Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Creatief werken met kinderen. Heb je zelf ook ervaring met Creatief werken met kinderen van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Creatief werken met kinderen' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Creatief werken met kinderen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Creatief werken met kinderen te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Creatief werken met kinderen volgen?

De studie Creatief werken met kinderen kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Creatief werken met kinderen?

Als je de studie Creatief werken met kinderen wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 585.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Creatief werken met kinderen?

De studie Creatief werken met kinderen van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Creatief werken met kinderen van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content