Studiegids » Thuisstudies » Counseling

Counseling

Opleiding Counseling: wat leert u? De opleiding Counseling geeft de theoretische achtergrond van het counselen: U leert de definities kennen. U ontdekt wat cliëntgerichte therapie inhoudt. U maakt zich de grondhouding en gespreksvaardigheden eigen die een counselor nodig heeft. U leest hoe u gewoonten doorbreekt, doelen bepaalt en het zelfvertrouwen van uw cliënt herstelt. U leert waarin counseling zich van andere vormen van hulpverlening onderscheidt. Ook ervaart u waarom en wanneer counseling het meest effectief is. Opleiding Counseling: wat kunt u ermee? Als counselor helpt u mensen helderheid te scheppen in hun gedachten en gevoelens. Dat geeft ze de ruimte om zelf beslissingen te nemen of hun leven een andere wending te geven. Mensen hebben behoefte hun hart te luchten. De drempel naar de psycholoog of psychotherapeut is vaak hoog. Huisartsen hebben weinig tijd voor intensieve gesprekken. De oplossing is counseling: een toegankelijke, praktische therapie. Counseling is een therapievorm op zich en vormt een onmisbare basis voor iedere therapeut of hulpverlener. In uw eigen praktijk of werkomgeving zet u de vaardigheden in, die u in deze opleiding Counseling leert.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Counseling van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Counseling van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Counseling dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Counseling Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Counseling. Heb je zelf ook ervaring met Counseling van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Counseling' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Counseling

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Counseling te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Counseling volgen?

De studie Counseling kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Counseling?

Als je de studie Counseling wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Counseling?

De studie Counseling van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Counseling van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 maart 2021 om 16:08.

Bronnen: geen

Skip to content