Studiegids » Thuisstudies » Communiceren met dieren

Communiceren met dieren

Cursus Communiceren met dieren: wat leert u? In de cursus Communiceren met dieren ontdekt u alle vaardigheden om intuïtief contact te maken met dieren. U leert hun wensen en emoties te begrijpen en hun gedrag te doorgronden. Het lesmateriaal zorgt ervoor dat u uw vaardigheden als dierencommunicator snel en goed ontwikkelt. De cursus Communiceren met dieren bevat veel studieopdrachten, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Bij de cursus ontvangt u bovendien gratis toegang tot heldere instructie-video's die precies laten zien hoe u als dierencommunicator te werk gaat. Bij communiceren met dieren heeft u niet alleen met dieren te maken maar ook met hun eigenaar. Aan de omgang met eigenaren wordt daarom in de cursus ook de nodige aandacht besteed. Verder leert u over diergedrag, de lichaamstaal van dieren, het opsporen van vermiste dieren, communiceren op afstand en nog veel meer. Dat de cursus is geschreven door een dierencommunicator met jarenlange ervaring staat borg voor de kwaliteit. Cursus Communiceren met dieren: wat kunt u ermee? Na afronding van de cursus Communiceren met dieren kunt u uw eigen praktijk starten als dierencommunicator. U helpt mensen bij problemen met hun (huis-)dieren en verschaft ze waardevolle informatie over het oplossen ervan. U biedt hulp bij vermiste dieren, zieke dieren en dieren met emotionele- of gedragsproblemen. De cursus is u op het lijf geschreven als u professioneel met dieren wilt werken en meer wilt halen uit het contact met uw eigen dieren.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Aarde en Milieu
  • Subcategorie: Diergeneeskunde
  • Studieniveau: mbo-niveau
Communiceren met dieren van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Communiceren met dieren van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Communiceren met dieren dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Communiceren met dieren Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Communiceren met dieren. Heb je zelf ook ervaring met Communiceren met dieren van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Communiceren met dieren' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Communiceren met dieren

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Communiceren met dieren te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Communiceren met dieren volgen?

De studie Communiceren met dieren kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Communiceren met dieren?

Als je de studie Communiceren met dieren wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Communiceren met dieren?

De studie Communiceren met dieren van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Communiceren met dieren van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content