Studiegids » Thuisstudies » Coaching

Coaching

Opleiding Coaching: wat leert u? In de opleiding is onder andere aandacht voor: de relatie tussen hulpverlener en cliënt gesprekstechnieken motivatie en weerstand ethiek en wet- en regelgeving het coachproces kwaliteiten en valkuilen oplossingsgericht coachen rationeel-emotieve therapie de creatiespiraal Opleiding Coaching: wat kunt u ermee? Rond de opleiding Coaching met succes af en motiveer anderen hun doelen te bereiken. Als coach ondersteunt u mensen bij de ontwikkeling van hun talenten en helpt u ze bij het verwezenlijken van hun dromen. Ervaar als coach dat u een zeer positieve invloed heeft op de carrière en het privéleven van uw cliënten. In het bedrijfsleven, de sportwereld en in de privésector is er momenteel een grote vraag naar vakbekwame coaches. Na afronding van de opleiding Coaching heeft u dus volop mogelijkheden om uw coachingsvaardigheden in de praktijk te brengen! Optioneel: woon een praktijkweekend bij Wilt u tijdens of na uw studie het geleerde praktisch oefenen? Woon dan een van de praktijkweekenden bij. Een uitstekende manier om uw kennis te verbreden én medecursisten te ontmoeten. U bent niet verplicht een praktijkweekend bij te wonen.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Coaching van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Coaching van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Coaching dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Coaching Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Coaching. Heb je zelf ook ervaring met Coaching van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Coaching' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Coaching

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Coaching te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Coaching volgen?

De studie Coaching kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Coaching?

Als je de studie Coaching wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Coaching?

De studie Coaching van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Coaching van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 10 december 2020 om 01:29.

Bronnen: geen

Skip to content