Studiegids » Thuisstudies » Coaching bij angst

Coaching bij angst

Cursus Coaching bij angst: wat leer je? De cursus Coaching bij angst legt eerst uit wat angst is. Welke soorten angst zijn er? Hoe manifesteren angsten zich? Welke theoretische modellen liggen eraan ten grondslag? Vervolgens leer je op verantwoorde en gestructureerde wijze angstproblemen van cliënten in kaart te brengen. Je maakt kennis met vele vaardigheden om angstversterkende patronen te doorbreken en angstgevoelens te reduceren. Verandering, angst en weerstand gaan meestal hand in hand. Daarom is kennis van angstproblematiek een zeer waardevol instrument voor iedere zorgverlener. Bij angst is vaak sprake van onderliggende problemen. Om die effectief aan te kunnen pakken is het van belang dat je allereerst de angstgevoelens van jouw cliënt weet te verminderen. Cursus Coaching bij angst: wat kan je ermee? De cursus Coaching bij angst biedt jou als zorgverlener inzicht in de achtergronden en de aanpak van angstproblematiek van cliënten. In bijna elk veranderproces speelt angst een rol. Door cliënten te leren omgaan met hun angsten, bied jij hun uitzicht op een stabieler, gelukkiger en succesvoller leven. De cursus is helder van opzet en maakt je stap voor stap wijs in de wereld van de angstproblematiek. Uitdagende theorie- en praktijkopdrachten in het studiemateriaal ondersteunen jouw leerproces.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Coaching bij angst van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Coaching bij angst van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Coaching bij angst dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Coaching bij angst Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Coaching bij angst. Heb je zelf ook ervaring met Coaching bij angst van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Coaching bij angst' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Coaching bij angst

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Coaching bij angst te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Coaching bij angst volgen?

De studie Coaching bij angst kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Coaching bij angst?

Als je de studie Coaching bij angst wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Coaching bij angst?

De studie Coaching bij angst van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Coaching bij angst van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content