Studiegids » Thuisstudies » Budgetcoach

Budgetcoach

Opleiding Budgetcoach: wat leert u? algemene gespreks- en coachvaardigheden opbouwen van een coachrelatie en vormgeven van een coachtraject inzicht krijgen in hoe mensen veranderen en motiverende technieken toepassen achterliggende oorzaken en gevolgen van financiële problemen achterhalen psychologische effecten herkennen die financiële problemen op mensen hebben en daar rekening mee houden inkomsten en uitgaven in kaart brengen en begrotingen maken een financieel plan voor de korte en lange termijn ontwerpen manieren om te besparen en meer inkomsten te genereren Opleiding Budgetcoach: wat kunt u ermee? Na het volgen van de opleiding Budgetcoach hebt u voldoende kennis en vaardigheden in huis om cliënten in uw eigen praktijk te begeleiden naar financiële zelfredzaamheid. Een budgetcoach is echter geen financieel adviseur. Wat u wel kunt is individuen en gezinnen helpen met hun financiën op orde brengen en houden, of ouders begeleiden bij de financiële opvoeding van hun kinderen. Naast het helpen oplossen van financiële problemen, heeft u vooral een preventieve functie. Door het versterken van de vaardigheden op financieel gebied van uw cliënten, helpt u ernstige geldproblemen voorkomen. Zo verdient een goede budgetcoach zichzelf terug. Wilt u weten wat de werkzaamheden van een budgetcoach zijn? Lees dan onze blog ‘Wat doet een budgetcoach?’ Praktijkbijeenkomsten over coaching (optioneel) Wilt u tijdens of na uw studie oefenen met uw communicatie- en coachvaardigheden? Ga dan naar een praktijkbijeenkomst. Een uitstekende manier om uw kennis te verbreden én medecursisten te ontmoeten. U bent niet verplicht een praktijkbijeenkomst bij te wonen. Meer informatie over de praktijkbijeenkomsten vindt u onder het tabblad Praktijk.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 745.00
  • Erkenning: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Budgetcoach van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Budgetcoach van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Budgetcoach dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Budgetcoach Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Budgetcoach. Heb je zelf ook ervaring met Budgetcoach van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Budgetcoach' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Budgetcoach

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Budgetcoach te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Budgetcoach volgen?

De studie Budgetcoach kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Budgetcoach?

Als je de studie Budgetcoach wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 745.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Budgetcoach?

De studie Budgetcoach van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Budgetcoach van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 januari 2021 om 18:38.

Bronnen: geen

Skip to content