Studiegids » Thuisstudies » Basisopleiding Gehandicaptenzorg

Basisopleiding Gehandicaptenzorg

Heb jij een passie voor werken in de Gehandicaptenzorg? Volg de Basisopleiding Gehandicaptenzorg en maak kennis met dit veelzijdige beroepWil jij mogelijk aan de slag als begeleider gehandicaptenzorg? Of werk je al in deze branche en wil jij graag je kennis opfrissen? Dan is de Basisopleiding Gehandicaptenzorg echt iets voor jou! Met de Basisopleiding Gehandicaptenzorg leer jij basiskennis die nodig is om mensen met een beperking deskundig te kunnen begeleiden en verzorgen. Met behulp van de opgedane kennis, ben jij in staat de kwaliteit van leven van mensen met een beperking waar mogelijk te verbeteren. Werken in de gehandicaptenzorg is een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde. Ondersteunen en verzorgen Begeleiders in de gehandicaptenzorg zijn onmisbaar. Zij bieden ondersteuning en zorg aan mensen van alle leeftijden met verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke en meervoudige beperkingen. In het ondersteunen en verzorgen van mensen met een handicap, heb jij aandacht voor en kennis van verschillende soorten problemen, namelijk: problemen die het gevolg van een beperking of ziekte zijn; problemen die door het leven zijn ontstaan en door de beperking of ziekte zijn vergroot; problemen die het gevolg zijn van het zorgsysteem. Als begeleider gehandicaptenzorg ga jij deskundig te werk in het ondersteunen en verzorgen van mensen met een handicap. Afhankelijk van de cliënt en de situatie richt jij je op het leren leven met een beperking, het behouden of vergroten van de eigen regie, het bevorderen van de kwaliteit van leven en het zoveel mogelijk voorkomen van ongemakken. Werken in de Gehandicaptenzorg iets voor jou? Ben jij initiatiefrijk, behulpzaam en treed jij handelend op in complexe en onstabiele situaties? Dan ben jij zéér geschikt voor de Basisopleiding Gehandicaptenzorg. Daarnaast ben jij in staat om professioneel om te gaan met jouw gevoelens en emoties bij weerstand, tegenslag en lastige situaties. Jij geeft jouw grenzen aan bij zowel de cliënt als jezelf. Wil jij jouw kennis over het vakgebied opfrissen en uitbreiden? Of overweeg je een MBO-opleiding in de gehandicaptenzorg en wil je alvast basiskennis van dit vak opdoen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Zo werkt studeren bij NHA

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 9 maanden
  • Tarief (totaal): € 649
  • Tarief (maandelijks): € 79.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Basisopleiding Gehandicaptenzorg van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Basisopleiding Gehandicaptenzorg Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg. Heb je zelf ook ervaring met Basisopleiding Gehandicaptenzorg van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Basisopleiding Gehandicaptenzorg' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Basisopleiding Gehandicaptenzorg

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Basisopleiding Gehandicaptenzorg te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg volgen?

De studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg?

Als je de studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 649.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg?

De studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg?

De studie Basisopleiding Gehandicaptenzorg van NHA duurt 9 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:08.

Bronnen: geen

Skip to content