Studiegids » Thuisstudies » Barista

Barista

Word een echte koffiekenner met de Barista cursus Kun jij ook zo genieten van een heerlijk kopje koffie? Door het volgen van deze Barista cursus word je een echte koffiekunstenaar. Je leert hoe je het beste uit een koffieboon haalt en hoe je de koffie mooi kunt presenteren. De consumptie van koffie is de afgelopen honderd jaar enorm toegenomen. Met zijn allen drinken we meer dan twee miljard kopjes koffie per dag. De smaak, herkomst en variëteiten zijn hierdoor steeds belangrijker geworden. Van koffiekennis tot latte art Tijdens de Barista cursus leer je veel over de verschillende kwaliteiten van de koffiebonen, waar ze vandaan komen, hoe ze worden bewerkt en welke smaken daaruit voortkomen. Ook komen onderwerpen als de presentatie, latte art en coffee in good spirits voorbij. Het welbekende bakkie troost kent voor jou geen geheimen meer nadat je de Barista cursus hebt afgerond. Leer de populairste koffievarianten bereiden Waarschijnlijk ben je wel bekend met de aloude filterkoffie, koffie uit een automaat of misschien wel uit de espressomachine. Mogelijk heb je ook wel eens wat anders geprobeerd dan het?standaard? kopje koffie zoals een cappuccino, espresso of latte macchiato. Tijdens de Barista cursus leg je een goede theoretische basis zodat jij deze koffievarianten straks perfect kunt bereiden. Ook leer je welke smaken je kunt toevoegen of juist weglaten. Voor wie is de Barista cursus geschikt? De opleiding tot Barista kan door iedereen gevolgd worden. Je legt een goede basis om jouw koffiekennis te vergroten. Uiteraard kun je deze kennis gebruiken voor thuis, maar hij is ook van grote waarde wanneer je echt aan het werk wil als Barista. Instructievideo?s De lesstof is verrijkt met tal van instructievideo?s. Van het zetten van een espresso tot het verfraaien van een kop koffie met een tulp, roos enzovoorts. Zo werkt studeren bij NHA

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Economie en Bedrijf
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 6 maanden
  • Tarief (totaal): € 399
  • Tarief (maandelijks): € 73.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Barista van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Barista dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Barista Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Barista. Heb je zelf ook ervaring met Barista van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Barista' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Barista

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Barista te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Barista volgen?

De studie Barista kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Barista?

Als je de studie Barista wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 399.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Barista?

De studie Barista van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Barista?

De studie Barista van NHA duurt 6 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:08.

Bronnen: geen

Skip to content