Studiegids » Thuisstudies » Bach bloesemtherapie

Bach bloesemtherapie

Bach bloesemcursus: wat leer je? In de cursus Bach bloesemtherapie leer je eerst uitgebreid over elk van de 38 Bach bloesemremedies. Algemene eigenschappen, emotionele kenmerken en toepassingsmogelijkheden komen aan bod. Bij Bach bloesemtherapie is het uiterst belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de emotionele gesteldheid van jouw cliënt. Deze Bach bloesemopleiding leert je daarom alle technieken om een perfecte diagnose te stellen. Vervolgens ga je praktisch aan de slag. Hoe doseer je de bloesemremedies? Hoe dien je ze toe? Hoe stel je een recept samen? Ook die vragen worden in deze opleiding beantwoord. De manier waarop je kinderen en dieren met Bach bloesemtherapie behandelt, passeert eveneens de revue. Aan het eind van de cursus krijg je waardevolle tips over de omgang met cliënten en het starten van jouw eigen praktijk. Bij deze cursus ontvang je bovendien toegang tot op maat gemaakte instructie-video's, waarop een ervaren bloesemtherapeut in detail toont hoe je te werk gaat. Bach bloesemcursus: Wat kun je ermee? Deze schriftelijke cursus Bach bloesemtherapie leid je op tot bloesemtherapeut. Je hebt na het afronden van deze opleiding een zeer gedegen kennis van alle bloesemremedies en de vele therapeutische toepassingen. Je kunt een perfecte diagnose stellen en je weet steeds de juiste Bachremedies te kiezen om jezelf en jouw cliënten op optimale wijze te behandelen. Bach bloesemtherapie kun je toepassen als therapievorm op zich of combineren met andere therapieën zoals bijvoorbeeld aromatherapie. Het geleerde kun je zowel professioneel toepassen binnen jouw eigen praktijk als in de persoonlijke sfeer. Wil jij je nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 245.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Bach bloesemtherapie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Bach bloesemtherapie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Bach bloesemtherapie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Bach bloesemtherapie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Bach bloesemtherapie. Heb je zelf ook ervaring met Bach bloesemtherapie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Bach bloesemtherapie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Bach bloesemtherapie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Bach bloesemtherapie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Bach bloesemtherapie volgen?

De studie Bach bloesemtherapie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Bach bloesemtherapie?

Als je de studie Bach bloesemtherapie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 245.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Bach bloesemtherapie?

De studie Bach bloesemtherapie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Bach bloesemtherapie van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content