Studiegids » Thuisstudies » Ayurveda

Ayurveda

Cursus Ayurveda: wat leer je? In de cursus Ayurveda leer je deze oude Indiase levenswijze op moderne wijze toepassen. Je leest alles over de basisprincipes van Ayurveda en de diagnostische vaardigheden. Je leert hoe je aandoeningen behandelt op basis van de vijf elementen – ether, lucht, vuur, water en aarde – en de drie dosha’s Vata, Pitta en Kapha. Verder krijg je in deze cursus helder inzicht in Ayurveda als wetenschappelijk, filosofisch en spiritueel systeem. Bovendien maak je kennis met allerlei ayurvedische kruiden: je leert onder andere jouw eigen kruidenremedies samenstellen. Dieetadviezen, reinigingskuren, oefeningen en massages met etherische oliën maken allemaal deel uit van deze prachtige Ayurveda opleiding. Cursus Ayurveda: wat kun je ermee? Iedere natuurgeneeskundige therapeut kan Ayurveda in zijn praktijk gebruiken. Ayurveda een onmisbaar instrument voor een gezond en gelukkig bestaan. Als verpleger, voedingsadviseur, masseur of drogisterij- of apotheekmedewerker profiteer je beslist van de kennis uit deze cursus. Ook voor privégebruik is de lesstof van grote waarde. Deze zeer uitgebreide Ayurveda-opleiding is ontwikkeld door een Ayurvedadocent met jarenlange ervaring als therapeut en leraar. Heb je de lessen afgerond, dan kun je meedoen aan het openboekexamen ter verkrijging van het BATC-erkende diploma Ayurveda. Je bent niet verplicht examen te doen.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: hbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 360.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Ayurveda van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Ayurveda van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Ayurveda dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Ayurveda Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Ayurveda. Heb je zelf ook ervaring met Ayurveda van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Ayurveda' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Ayurveda

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Ayurveda te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Ayurveda volgen?

De studie Ayurveda kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Ayurveda?

Als je de studie Ayurveda wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 360.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Ayurveda?

De studie Ayurveda van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Ayurveda van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:13.

Bronnen: geen

Skip to content