Studiegids » Thuisstudies » Aromatherapie

Aromatherapie

Aromatherapie cursus: wat leer je? In de cursus Aromatherapie leer je allereerst de etherische oliën kennen. De chemische samenstelling, de wijze van vervaardigen en de geneeskrachtige werking worden uitgebreid besproken. Ook alle basisoliën komen aan bod. Vervolgens ga je praktisch met aromatherapie aan de slag. Je leert klachten herkennen en de juiste oliën voor een behandeling selecteren. Je ontdekt hoe je heilzame mengsels maakt die lichamelijke en psychische klachten kunnen verlichten. Je maakt kennis met alle gangbare behandeltechnieken uit de aromatherapie. Ook massage komt aan bod. De cursus Aromatherapie legt bovendien een link met astrologie en edelsteentherapie. Verder wordt er veel aandacht besteed aan de omgang met cliënten en het starten van een eigen praktijk. Bij de cursus krijg je bovendien gratis toegang tot heldere instructie-video's waarop alle technieken in detail worden getoond! Aromatherapie cursus: wat kun je ermee? Als je de cursus Aromatherapie hebt afgerond kun je een eigen praktijk beginnen en cliënten met heilzame oliën behandelen. In de zorg en in schoonheids- en massagesalons wordt aromatherapie steeds vaker toegepast. Als aromatherapeut verzorgt en help je jouw medemens op een veilige en verantwoorde wijze. Aromatherapie is prachtig in te passen in nagenoeg alle therapievormen: de etherische oliën lenen zich uitstekend ter ondersteuning van andere behandelingen. Wilt jij je nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Aroma- en Bachbloesem therapeut.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 245.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Aromatherapie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Aromatherapie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Aromatherapie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Aromatherapie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Aromatherapie. Heb je zelf ook ervaring met Aromatherapie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Aromatherapie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Aromatherapie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Aromatherapie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Aromatherapie volgen?

De studie Aromatherapie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Aromatherapie?

Als je de studie Aromatherapie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 245.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Aromatherapie?

De studie Aromatherapie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Aromatherapie van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 maart 2021 om 16:45.

Bronnen: geen

Skip to content