Studiegids » Thuisstudies » Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut: wat leert u? Bied uw cliënten een optimale behandeling met de combinatie van aromatherapie en Bach bloesemtherapie! Behandel emotionele of psychische klachten met bloesemremedies en ondersteun deze werkwijze door een etherische oliemassage te geven. En spanningen die loskomen bij aromatherapie kunt u helpen oplossen met Bach bloesemtherapie. In de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut maakt kennis met alle gangbare behandelwijzen uit de aromatherapie. Ook massage met aromatische olién komt aan bod. U leert een perfecte diagnose stellen en u weet de juiste Bachremedies te kiezen om uw cliënten op optimale wijze te behandelen. Na afronding van deze opleiding tot Aroma- en Bach bloesemtherapeut kunt u uw cliënten, familie of kennissen een zorgvuldig gekozen combinatie van therapieën aanbieden. Zo kunt u met uw brede kennis iedereen steeds optimaal van dienst zijn. Opleiding Aromatherapie en Bach bloesemtherapie: profiteer van de voordelen Kiezen voor de opleiding Aroma- en Bach bloesemtherapeut is profiteren van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de studies uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt de opleiding als geheel thuis.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Aroma- en Bach bloesemtherapeut van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Aroma- en Bach bloesemtherapeut van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Aroma- en Bach bloesemtherapeut Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut. Heb je zelf ook ervaring met Aroma- en Bach bloesemtherapeut van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Aroma- en Bach bloesemtherapeut' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Aroma- en Bach bloesemtherapeut

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Aroma- en Bach bloesemtherapeut te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut volgen?

De studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut?

Als je de studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut?

De studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Aroma- en Bach bloesemtherapeut van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content