Studiegids » Thuisstudies » Allround massagetherapeut

Allround massagetherapeut

Allround massage opleiding: wat leert u? Zowel de klassieke massagetechnieken als de flexibel inzetbare stoelmassage die in deze massage opleiding aan bod komen, geven u als masseur een zeer brede basis. Ontspanningsmassage, helende massage of werkgerelateerde klachtenbehandeling: met deze opleiding tot Allround masseur bent u uw cliënten in iedere situatie optimaal van dienst! U leert werken met de massagetafel én met de draagbare massagestoel: zo kunt u aan de slag in uw eigen praktijk en op locatie. Bij deze rijk geïllustreerde massage-opleiding krijgt u toegang tot online instructie-video's zodat u precies ziet hoe u te werk gaat. Wilt u het geleerde met medecursisten in de praktijk oefenen? Woon dan ook de optionele praktijklessen over masseren bij! Allround massage opleiding: wat kunt u ermee? Naast klassieke massage leert u in deze massage-opleiding werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Met speciale massagetechnieken leert u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen. Met stoelmassage pakt u klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan. Kiezen voor deze allround massage-opleiding is profiteren van een aantrekkelijke prijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in: de twee onderdelen waaruit deze opleiding is opgebouwd (Holistische massage en Stoelmassage) kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U krijgt de opleiding als geheel thuisgestuurd.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Massage
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 430.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Allround massagetherapeut van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Allround massagetherapeut van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Allround massagetherapeut dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Allround massagetherapeut Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Allround massagetherapeut. Heb je zelf ook ervaring met Allround massagetherapeut van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Allround massagetherapeut' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Allround massagetherapeut

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Allround massagetherapeut te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Allround massagetherapeut volgen?

De studie Allround massagetherapeut kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Allround massagetherapeut?

Als je de studie Allround massagetherapeut wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 430.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Allround massagetherapeut?

De studie Allround massagetherapeut van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Allround massagetherapeut van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content