Studiegids » Thuisstudies » Allround counselor

Allround counselor

Het studiepakket Allround counselor bestaat uit de basisopleiding Counseling en de specialisaties Stresscounseling en Rouwcounseling. Met dit samengestelde studiepakket doe je uitgebreide kennis op over de basisvaardigheden van counseling én het bieden van gerichte begeleiding bij stress en rouw. Met de geaccrediteerde opleiding Counseling leer je eerst een helder therapeutisch gesprek te voeren en doe je uitgebreide kennis op over de algemene vaardigheden van het counselen. Vervolgens leer je met de specialisaties Stresscounseling en Rouwcounseling over de aanpak van stressgerelateerde problematiek en rouwprocesbegeleiding. Stress en rouw zijn thema’s die diep ingrijpen in het menselijk bestaan. Met dit samengestelde studiepakket leer je de technieken en vaardigheden die nodig zijn om professionele begeleiding te bieden bij deze veelvoorkomende problemen. Als allround counselor beschik je over de benodigde kennis om – samen met je cliënt – aan oplossingen te werken. Je kan de ernst van de situatie scherp inschatten, zodat je waar nodig doorverwijst naar de huisarts, psycholoog of psychotherapeut. Heb je de opleiding Allround counselor afgerond, dan kan je je cliënten gerichte zorg bieden en help je ze de draad van het leven weer op te pakken.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 1130.00
  • Erkenning: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Allround counselor van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Allround counselor van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Allround counselor dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Allround counselor Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Allround counselor. Heb je zelf ook ervaring met Allround counselor van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Allround counselor' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Allround counselor

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Allround counselor te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Allround counselor volgen?

De studie Allround counselor kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Allround counselor?

Als je de studie Allround counselor wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 1130.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Allround counselor?

De studie Allround counselor van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Allround counselor van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:13.

Bronnen: geen

Skip to content