Studiegids » Thuisstudies » Alles over de Hond

Alles over de Hond

Cursus Alles over de Hond: een perfecte band tussen hond en baas Een hond is vaak hét lichtpuntje binnen het gezin. Met voorsprong is de hond het populairste huisdier. De cursus Alles over de Hond is perfect als je een hond wilt of als je al een hond hebt. Handige, overzichtelijke cursus Waar let je op bij de aanschaf van een hond? Welke?hondenpersoonlijkheid? past het beste bij jou? Welk geslacht heeft je voorkeur en wat kost een hond eigenlijk? In de eerste lessen vind je handige tips om je vragen snel en eenvoudig te beantwoorden. Zo ontdek je snel welke hond het beste bij je past. Of bij je gezinssituatie. Voor nieuwe en ervaren baasjes In de cursus is er speciale aandacht voor puppies. Jonge hondjes ontdekken de wereld. Door op een leuke manier met puppies bezig te zijn, leren de jonge dieren spelenderwijs gehoorzamen. Ook als je al een trotse hondenbezitter bent heb je veel profijtvan de cursus. Je leert over voeding en verzorging, loopsheid, erfelijkheid, drachtigheid en ouderdom. Corrigeren en belonen Heb je een wat oudere hond of vertoont je pup ongewenst gedrag? Naast informatie over rangorde en opvoedingsproblemen bevat de cursus handige praktijkopdrachten. Met praktijkopdrachten leer je: de hond commando?s geven; ongewenst gedrag corrigeren; goed gedrag belonen. In de cursus is er ook uitgebreid aandacht voor zindelijkheidstraining en leer je meer over de gezondheid van jouw hond. Zo werkt studeren bij NHA

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Aarde en Milieu
  • Subcategorie: Hobbycursussen
  • Studieduur: 15 maanden
  • Tarief (totaal): € 159
  • Tarief (maandelijks): € 12
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Alles over de Hond van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Alles over de Hond dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Alles over de Hond Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Alles over de Hond. Heb je zelf ook ervaring met Alles over de Hond van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Alles over de Hond' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Alles over de Hond

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Alles over de Hond te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Alles over de Hond volgen?

De studie Alles over de Hond kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Alles over de Hond?

Als je de studie Alles over de Hond wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 159.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Alles over de Hond?

De studie Alles over de Hond van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Alles over de Hond?

De studie Alles over de Hond van NHA duurt 15 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:06.

Bronnen: geen

Skip to content