Studiegids » Thuisstudies » Acupressuur

Acupressuur

Cursus Acupressuur: wat leert u? De cursus Acupressuur leert je een moderne en meer verfijnde variant van de eeuwenoude techniek uit China. Je maakt eerst kennis met de historische achtergrond van acupressuur. Daarna verdiep jij je in de vele toepassingen die de behandelmethode biedt. Je leert alles over acupunctuur- en reflexpunten en over technieken waarmee je aandoeningen effectief behandelt. Ook de reactie- en meesterpunten komen uitgebreid in de cursus Acupressuur aan bod. Overzichtelijke behandelformules geven je kant-en-klare oplossingen om een groot arsenaal klachten effectief aan te pakken. De cursus gaat eveneens in op schedel- en elektroacupressuur, auriculo- en reflexzonetherapie en nog veel meer. De video's in jouw online studentenportaal tonen in detail hoe je iedere techniek toepast. Cursus Acupressuur: wat kunt u ermee? Met acupressuur behandelt u klachten, verlicht u pijn en laat u vitaliteit toenemen. Ook voor emotionele en psychische aandoeningen zoals stress, nervositeit, angst en verslavingen is acupressuur een zeer geschikte behandelmethode. U kunt acupressuur uitstekend toepassen als behandelmethode op zich in uw massage- of natuurgeneeskundige praktijk. Daarnaast is het ook zeer bruikbaar als aanvullende techniek. Acupressuur is veilig en kan worden toegepast op vrijwel iedere leeftijdscategorie. Anders dan de naam u misschien doet vermoeden, maakt u bij acupressuur géén gebruik van naalden.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Natuurgeneeswijzen
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 220.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Acupressuur van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Acupressuur van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Acupressuur dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Acupressuur Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Acupressuur. Heb je zelf ook ervaring met Acupressuur van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Acupressuur' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Acupressuur

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Acupressuur te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Acupressuur volgen?

De studie Acupressuur kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Acupressuur?

Als je de studie Acupressuur wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Acupressuur?

De studie Acupressuur van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Acupressuur van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 januari 2021 om 10:41.

Bronnen: geen

Skip to content