Studiegids » studiekeuze » Loopbaanbegeleiding » Happel Company

Happel Company

Wil je effectiviteit en tevredenheid van je medewerkers stimuleren? Wil je stagnerende inzetbaarheid tijdig signaleren? Happel Company kan daarin jouw klankbord en adviseur zijn.

Oriëntatie op de koers in de loopbaan biedt perspectief wanneer productiviteit en/of werkplezier van een medewerker dreigt te stagneren. Een Koersonderzoek biedt uitweg uit de volgende situaties:

• een goede medewerker is niet langer tevreden in zijn huidige functie
• je bent ontevreden over het functioneren van een medewerker
• capaciteiten sluiten niet langer aan bij veranderende functie-eisen
• een medewerker dreigt boventallig te worden als gevolg van reorganisatie
• met een medewerker dreigt een verstoorde werkrelatie te ontstaan

Koersonderzoek is een individueel traject van zes tot acht sessies. De medewerker oriënteert zich op zijn/haar inzetbaarheid, effectiviteit van functioneren en de best passende vervolgstap in de loopbaan.

Informatie over Happel Company

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Happel Company. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Happel Company
Telefoonnummer:070 - 220 22 99
Algemeen Emailadres:info@happelcompany.nl
Studiebegeleiding op locatie: Landelijk
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Diensten:
Aangesloten bij: NOLOC

Begeleiding Werkwijze / Methode

Functiegerichte coaching helpt antwoorden vinden op ontwikkelingsvragen in de context van werk. Bijvoorbeeld: een betere balans tussen werk en privéleven, benutten van ongebruikte mogelijkheden, of het ontwikkelen van leiderschap en strategische vaardigheden. Coachingsvragen komen in alle lagen van organisaties voor:

medewerker
Als medewerkers starten in een nieuwe functie, kan coaching essentieel zijn in die belangrijke beginfase. Als stagnatie dreigt of mogelijkheden onbenut blijven, creëert coaching nieuw perspectief.

manager
Reflectie op de wijze van leidinggeven, communicatie met collega’s en het maken van strategische keuzes zijn onderwerpen in coaching van managers.

executive
In executive coaching vindt een directeur, bestuurder of manager iemand om zo nu en dan mee te sparren, die een spiegel voorhoudt, lastige vragen stelt, doorvraagt en vanuit eigen ervaring adviseert.

Overige informatie

TIP: Kosten van een loopbaantraject zijn aftrekbaar
Elsevier Belasting Almanak: “Particulieren die kosten voor (loopbaan)begeleiding uit eigen middelen betalen, kunnen deze voor de inkomstenbelasting aftrekken als ‘scholingskosten’ mits het doel ervan ‘verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden’ is en dat ‘met het oog op het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid’.”

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de begeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 oktober 2020 om 08:09.

Bronnen: geen

Skip to content