Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Organisatiepsychologie

HBO Organisatiepsychologie

Binnen de studie Organisatiepsychologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Organisatiepsychologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Organisatiepsychologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Organisatiepsychologie

De hbo bachelorstudie Organisatiepsychologie is gericht op de psychologie binnen een organisatie. Je leert om psychologie praktisch toe te passen bij het begeleiden van personeel.

Soort opleiding: Bachelor

Bachelor Organisatiepsychologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Organisatiepsychologie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Organisatiepsychologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Hogeschool NCOI

Hbo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector hbo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud