Studiegids » hbo » HBO Opleidingen » Officemanagement – Deeltijd

Officemanagement – Deeltijd

De hbo associate degree Officemanagement is erop gericht om je te leren hoe je de interne organisatie van een afdeling, vestiging of bedrijf optimaal kunt laten functioneren. Je leert leidinggeven aan een secretariaat, assisteert bij het voorbereiden van managementbeleid en bewaakt de informatiestromen. Daarnaast leer je processen binnen een bedrijf of organisatie goed aan te sturen, maar ook te analyseren. Het gaat er bij officemanagement vooral om dat specifieke bedrijfsprocessen van verschillende afdelingen beter op elkaar worden afgestemd. Je besteedt veel aandacht aan taalbeheersing (Nederlands en moderne vreemde talen), (bedrijfs)economie, communicatie, informatica en management. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie.

Deze erkende opleiding Officemanagement ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO. Na afloop heb je de belangrijkste kennis op HBO-niveau en kun je vrijstelling aanvragen bij de bachelor.

Deze opleiding is te volgen als deeltijd.

LOI Hogeschool op diverse locaties

Deze opleiding kun je volgen bij LOI Hogeschool op diverse locaties in Diverse Locaties.


Gerelateerde Thuisstudies


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Officemanagement.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM (met (Economie of Maatschappijwetenschappen of M&O of Bedrijfseconomie), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM (met Bedrijfseconomie of Economie of Maatschappijwetenschappen of M&O), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar


test

Meest gekozen beroepen

Hieronder vind je de meest gekozen beroepen, voortkomend uit de opleiding Officemanagement. Achter het beroep zie je het percentage van de afgestudeerden staan, die dit beroep hebben gekozen. Heb jij deze HBO-opleiding zelf ook gevolgd? Laat ons in de reacties weten welk beroep jij uiteindelijk hebt gekozen!

  • Administratief medewerkers, algemeen20.7% heeft gekozen voor dit beroep.

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Officemanagement van LOI Hogeschool in Diverse Locaties achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Officemanagement dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Officemanagement Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Officemanagement. Heb je zelf ook ervaring met Officemanagement van LOI Hogeschool, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met de juiste opleiding kiezen?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Officemanagement (deeltijd) in Diverse Locaties de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Diverse Locaties!


Veelgestelde Vragen over Officemanagement

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Officemanagement te volgen bij LOI Hogeschool:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Officemanagement volgen?

De opleiding Officemanagement kun je onder andere bij LOI Hogeschool in Diverse Locaties volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de vwo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Officemanagement, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM (met Bedrijfseconomie of Economie of Maatschappijwetenschappen of M&O), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).

Contactgegevens van LOI Hogeschool

Adresgegevens

Leidsedreef 2
2352 BA, Diverse Locaties

Postadresgegevens

Postbus 4200
2350 CA, Leiderdorp
071 - 5451234

LOI Hogeschool op FacebookLOI Hogeschool op YouTube

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 december 2020 om 07:35.

Bronnen: geen

Skip to content