Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie

HBO Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie

Binnen de studie Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie

De hbo bachelorstudie Leraar Algemene Economie VO tweedegraads is een voorbereiding op het beroep van leraar in het voortgezet onderwijs, de bve-sector of het beroeps- en volwassenenonderwijs. Je leert hoe je lesstof uitlegt, oefeningen voordoet en leerlingen stimuleert en corrigeert. Daarnaast verbeter je de kwaliteit van het onderwijs. Dit betekent dat je aandacht besteedt aan de onderwijskundige en vakinhoudelijke kant van het beroep leraar algemene economie.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 72
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 18.500
Studenten aantal: 309

Bachelor Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Lerarenopleiding 2e graad Algemene Economie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Driestar Hogeschool
Windesheim
Fontys Hogeschool
Fontys Hogeschool

Hbo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector hbo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud