Studiegids » hbo » HBO Opleidingen » International Hotel and Hospitality Management – Voltijd

International Hotel and Hospitality Management – Voltijd

De hbo bachelorstudie International Hotel en Hospitality Management is gericht op het opleiden tot een management- of beleidsfunctie in de wereld van hotels, resorts, restaurants, cateringbedrijven en recreatieparken in binnen- en buitenland. Tijdens de studie besteed je aandacht aan vakken als management, marketing, sales, communicatie, sociale hygiëne, restaurantbedrijf, frontoffice, F&B, guestrelations en strategic hotel management.

EuroCollege is bij uitstek een kleinschalige HBO en MBO school voor mensen met ambitie die uitgedaagd, genspireerd en daarbij gecoacht willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en die gezien willen worden! Jongeren die willen samenwerken en leren van de besten. Onze docenten zijn dan ook succesvolle managers uit het bedrijfsleven. Jongeren die studeren niet altijd leuk vinden, maar begrijpen dat een succesvolle carriere alleen mogelijk is met een stevige voorbereiding.

Deze opleiding is te volgen als voltijd.

 • Niveau: HBO
 • Soort opleiding: Bachelor
 • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd
 • Titel: Bachelor of Arts
8.3
Studenttevredenheid
cijfer in 2018

Gerelateerde Thuisstudies


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding International Hotel and Hospitality Management.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding International Hotel and Hospitality Management, die je kunt volgen bij EuroCollege University of Applied Sciences in Rotterdam. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze hbo-opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Contacttijd eerstejaars 24-30 uren

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding International Hotel and Hospitality Management (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2018

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2018 hebben 48 studenten gestemd op de opleiding International Hotel and Hospitality Management. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 4.2% een 2, 16.7% een 3, 37.5% een 4 en tot slot heeft 41.7% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 8.3 / 10
 • Sfeer 9.1 / 10
 • Inhoud 8.4 / 10
 • Algemene vaardigheden 8.5 / 10
 • Voorbereiding beroepsloopbaan 8.4 / 10
 • Docenten 8.5 / 10
 • Studiebegeleiding 8.0 / 10
 • Toetsing en informatie 8.0 / 10
 • Informatievoorziening 8.0 / 10
 • Studierooster 8.2 / 10
 • Studielast 7.7 / 10
 • Groepsgrootte 8.9 / 10
 • Stage en opleiding 7.8 / 10
 • Stage ervaring 8.2 / 10
 • Studiefaciliteiten 6.5 / 10
 • Kwaliteitszorg 7.7 / 10
 • Uitdagend onderwijs 8.5 / 10
 • Internationalisering 8.1 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 4.2%
3 / 5 16.7%
4 / 5 37.5%
5 / 5 41.7%


test

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over International Hotel and Hospitality Management van EuroCollege University of Applied Sciences in Rotterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie International Hotel and Hospitality Management dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

International Hotel and Hospitality Management Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie International Hotel and Hospitality Management. Heb je zelf ook ervaring met International Hotel and Hospitality Management van EuroCollege University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met de juiste opleiding kiezen?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding International Hotel and Hospitality Management (voltijd) in Rotterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Rotterdam!


Veelgestelde Vragen over International Hotel and Hospitality Management

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over International Hotel and Hospitality Management te volgen bij EuroCollege University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding International Hotel and Hospitality Management volgen?

De opleiding International Hotel and Hospitality Management kun je onder andere bij EuroCollege University of Applied Sciences in Rotterdam volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding International Hotel and Hospitality Management?

De opleiding International Hotel and Hospitality Management van EuroCollege University of Applied Sciences kreeg in 2018 het cijfer 8.3.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de vwo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding International Hotel and Hospitality Management, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 december 2020 om 07:31.

Bronnen: geen

Skip to content