Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Integraal Bouwmanagement

HBO Integraal Bouwmanagement

Binnen de studie Integraal Bouwmanagement zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Integraal Bouwmanagement wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Integraal Bouwmanagement-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Integraal Bouwmanagement

De hbo associate degree Integraal Bouwmanagement is gericht op het leren werken met het BouwInformatieModel (BIM). Binnen de bouwkunde wordt steeds meer gebruik gemaakt van 3D-ontwerptechnieken waarbij het BIM centraal staat. In de studie leer je hoe je 3D-technieken kunt toepassen en implementeren binnen een bouwbedrijf. Ook is er aandacht voor de invloed van 3D-technieken op bedrijfsprocessen en op de communicatie tussen partijen.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 73
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 36.500
Studenten aantal: 162

Associate degree Integraal Bouwmanagement opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Integraal Bouwmanagement opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Integraal Bouwmanagement-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Hogeschool Rotterdam
Hogeschool Rotterdam

Hbo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector hbo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud