Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO ICT & Telecommunicatie

HBO ICT & Telecommunicatie

Binnen de studie ICT & Telecommunicatie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in ICT & Telecommunicatie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de ICT & Telecommunicatie-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree ICT & Telecommunicatie

De hbo associate degree ICT & Telecommunicatie richt zich op de manier waarop signalen voor telefonie en datacommunicatie tot stand komen. Je verdiept je ook in de technieken, netwerkstructuren, netwerkapparatuur en protocollen die worden gebruikt om deze signalen over te dragen van zender naar ontvanger.

Soort opleiding: Associate degree

Associate degree ICT & Telecommunicatie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een ICT & Telecommunicatie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle ICT & Telecommunicatie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Hogeschool Dirksen

Hbo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector hbo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud