Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Functiegericht Toerisme en Recreatie

HBO Functiegericht Toerisme en Recreatie

Binnen de studie Functiegericht Toerisme en Recreatie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Functiegericht Toerisme en Recreatie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Functiegericht Toerisme en Recreatie-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Functiegericht Toerisme en Recreatie

De hbo associate degree Functiegerichte Bachelor in Toerisme en Recreatie is gericht op commerciële functies in de zogenoemde 'vrijetijdsindustrie'. Je leert hoe je een camping of bungalowpark kunt leiden, toeristische evenementen kunt organiseren, marketingcampagnes bedenkt voor toeristische merken of een reisbureau of touroperating bedrijf begint. Ook kun je gaan werken als 'travel writer' of reisbegeleider. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 123
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 41.000
Studenten aantal: 327

Associate degree Functiegericht Toerisme en Recreatie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Functiegericht Toerisme en Recreatie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Functiegericht Toerisme en Recreatie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

HZ University of Applied Sciences
Breda University of Applied Sciences
NHL Stenden

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud