Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Facility and Real Estate Management

HBO Facility and Real Estate Management

Binnen de studie Facility and Real Estate Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Facility and Real Estate Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Facility and Real Estate Management-gerelateerde opleidingen.

Master Facility and Real Estate Management

De postinitiële masterstudie (hbo) Facility and Real Estate Management is gericht op professionals die een functie op leidinggevend- en beleidsniveau ambiëren. Managementvisies- en technieken worden zowel in een facilitaire als vastgoed context geplaatst. Dit betekent dat het onderwerp management vanuit verschillende hoeken wordt bekeken, afgewisseld met het leren opzetten van onderzoek en andere theoretische kennis van bijvoorbeeld financiën.

Soort opleiding: Master

Master Facility and Real Estate Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Facility and Real Estate Management opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Facility and Real Estate Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Saxion
Zuyd Hogeschool

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud